Tevredenheidsonderzoek / Uitslag Ouderenquête

In het voorjaar/zomer 2014 is er een groot ouder tevredenheidsonderzoek geweest.

In de bijlage (zie download PDF) kunt u de gedetailleerde uitslag lezen.
We zijn trots op de uitslag uit deze enquete.

Kern:
Al onze ouders/verzorgers raden onze school aan bij nieuwe ouders/verzorgers! 100% van onze kinderen gaat met plezier naar school!

Inspectie v.h. Onderwijs - Toekennen basisarrangement

Zie bijgaande PDF

Schoolrapport jury excellente scholen

In het volgende PDF document kunt u het jury excellente scholen juryrapport (2013) lezen.

Protocol school en scheiding

In het bijgaand PDF document kunt u meer lezen hoe wij als school omgaan met gescheiden ouders.