Schoolplan 2016 - 2019

In het volgende document kunt u ons schoolplan 2016 - 2019 vinden.

Schoolgids 2017 - 2018

In het volgende PDF document kunt u de schoolgids 2017 - 2018 vinden. Naast de algemene jaarlijkse gegevens vertellen wij u als team in deze schoolgids belangrijke zaken over de werkwijze en de sfeer op school en welke resultaten we met ons onderwijs willen bereiken.

Jaarkalender 2017 - 2018

In bijgaand PDF document treft u de jaarkalender aan met hierop aangegeven o.a. de vakanties, belangrijke activiteiten, vrije- en studiedagen.

Kleuterbeleidsplan 2016 - 2019

Het kleuterbeleidsplan 2016 - 2019 kunt u vinden in het bijgaand PDF document.

Taalbeleidsplan 2015 - 2019

Het taalbeleidsplan is opgesteld als dynamisch werkdocument die we ten alle tijde kunnen wijzigen, aanvullen en verbeteren. Puur met als doel om de kwaliteit van ons taalonderwijs te verbeteren.

Huiswerkbeleid

In het volgende PDF document kunt u lezen wat ons beleid op De Zaaier is wat betreft het huiswerk in de verschillende groepen.

Schoolondersteuningsprofiel

In bijgaand PDF document vindt u het schoolondersteuningsprofiel.

Activiteitenplan

In het volgende PDF document kunt u het jaarplan/activiteitenplan 2016-2017 lezen.

Sponsoring beleid PCBO Voorst

In bijgaand PDF document kunt u meer lezen over het sponsoring beleid van de stichting PCBO Voorst.

Bijzonder verlof aanvragen

Indien u voor uw kind(eren) bijzonder dan wel extra verlof wil aanvragen dan dient u bijgaand formulier in te vullen en in te leveren bij Arjan Wierenga, waarnemend directeur cbs De Zaaier.